Snö!

Vi fått snö uppe hos oss i Gävle. På en dag hann det komma en hel del. Det rasade snö, blåste och var riktigt kallt. Precis som en vinterdag i januari ska vara. Fick äntligen äran att inviga mina nya vinterskor och dom får tummen upp. 
 
Hundarna blev glada över snön.  Aryah fick springa lös på sista promenaden en stund och vad hon sprang. Dök ner i snön och gjorde allt i sin makt att få Izor (som var kopplad) att leka med henne. När hon insåg att han inte skulle få släppas lös sprang hon iväg och hämtade en stock som jag inte har någon aning om vart hon hittat den. Stocken följde med nästan hela vägen hem. Dock fick hon lämna den utanför porten där resten av hennes pinnar och stockar ligger. Grannarna undrar säkert varför det ligger en arme med pinnar och stockar utanför huset. 
 
Idag ska vi träffa Cornelia och Walle en sväng. Snäll som Cornelia är trimmar hon Izors tassar när hon ändå kommer hit. Sen är tanken att vi ska till i14 och gå på en långpromenad med hundarna. Vi får se om jag tar kameran med mig. Är inte helt 100 på det. Resan till Söderhamn blir inte av idag. Vi åker eventuellt på fredag då det passar bättre då. Vi får se vad som händer under dagen. Det ska bli skönt med en längre promenad i vilket fall.
 
Bifogar några bilder från förrgår innan snön vräkte ner.
 
 
 
Allmänt, Fotografier | |
Upp