Året lider mot sitt slut

Klockan är snart 4 och ovanligt nog är det tyst ute. Än så länge har vi hört några enstaka smällare/raketer avfyras men inte alls som åren innan. Vilket för övrigt är jättebra, både för våra fyrbenta vänner men även för miljön och för oss tvåbenta. För trots att väldigt många är för fyrverkerier, är det minst lika många som blir skrämda av dem. Jag ser ingen mening med att avfyra raketer. Jag tycker inte ens att det är särskilt fint.Det låter illa och gör mer skada än nytta. Inte nog med att folk smäller bort varje öre de har så smäller någon bort sina fingrar. Är det värt det? nej.
 
Tur nog har jag trygga och lugna hundar som inte bryr sig om raketer eller höga ljud. Men även dom kan bli skrämda, så jag undviker att gå ut med dom när det smälls som värst ikväll. De får komma ut sista gången vid 7 ikväll, sen kan jag tänka mig att det dras igång med avfyrandet. Så får de komma ut och pinka av sig runt 1 inatt. Som sagt, de bryr sig inte om det smälls när vi är ute och går. Men vill inte promenera med hundarna när det flyger raketer åt alla håll och kanter. Det är varken roande för mig eller hundarna. 
 
Så vad ska vi göra under kvällen? 
brorsan kommer över och vi ska kika på Star Wars. Vovvarna får något ben var att tugga på och sen får vi se om jag får lust att träna någon av dom. Eller kanske jag gömmer lite godis i lägenheten som de får nosa fram. Eller så blir det bara soffhäng. Hur det än blir så blir det bra. 
 
 
Allmänt, Fotografier | | Kommentera |
Upp