skadad nos

Igår träffade vi Hana och Aska. Vi mötte upp dom på stan och gick en promenad hem till oss. Aryah var väldigt nyfiken på Aska och vela fram och lukta många gånger. Aska var väldigt uppspelt och stressad pga alla intryck och miljön. Så vi gick lugnt hem och Aryah skötte sig jättefint. Väl hemma var det inte mycket lugn, Aryah fick ett ben att tugga på och Aska fick vara i andra delen av lägenheten. Vilket hpn inte tyckte var kul.

Hana hade med sig ett aktiveringsspel till henne som hon fick pyssla med. Nyfikna Aryah lämnade sitt ben och gick och nosade på Aska via grinden och då small det till. Aryah fick ett tandhål i nosen och Hana tandhål i handen av Aska. Tvättade Aryahs nos med klorhexedin och hade sedan på potatismjöl på det blödande såret. Hana valde att gå ut en sväng med Aska för att lugna ber henne, vilket hon gjorde rätt fort när de kom ut.

Dock valde vi att vi avslutade dagens träff då när Aska var i en lugn sinnesstämning. Aryah och jag bäddade in oss i soffan och gjorde en tidig kväll.

Aryah fick även två presenter av Hana. Ett orange halvstryp och en svart spårsele med reflexer. Tusen tack!

Nästa gång vi träffar dom ska vi åka ut till Skutskär där det är mer skog och mark till skillnad från här i stan!  
| |
Upp