nosework

På sistonde har det blivit en del hundträning för båda vovvarna.

I onsdags kom Cornelia vi kokade kaffe och fyllde en varsin termos innan vi gick till bilen och körde mot i14. Vi gick en längre promenad och hundarna sprang fritt. Vi stannade till vid ett vindskydd och gjorde upp en eld som vi värmde oss vid. Vi pratade, drack kaffe pch begav oss tillbaka till bilen igen. När vi kom hem ekade rastlösheten så vi kollade med några om någon var sugen på att träna. Vi fick napp och åkte till Valbo för att hämta C's  träningsväst och sen tillbaka till stan för att träna. Eftersom vi bara var 4 personer så fick Izor följa med. Under tiden han inte tränade fick han vila i en bur. Vilket gick jättebra. Körde igenom båda hundarna med kommendering. Vilket vi behöver träna mer på.

Senare blev det lite ipo träning.  Vi körde lite med kudde och det gick utmärkt. Hon släpper kudden på kommando, vilket vi jobbat en del med. Dock inte med kudde utan med kampleksaker. Så jag var väldigt nöjd.

Igår åkte Camilla och jag för att träna. Nosework stod på schemat och Aryah skötte sig fint. Nästa gång blir det troligtvis fordonssök tillsammans med en annan i gruppen. Spännande! 
| |
Upp