nybadad malle

Dagen har bestått av storstädning här hemma, tvätt av hundfällar, kuddfodral, mattor och filtar. Ja, sånt man inte brukar tvätta lika ofta som annat. 

Efter tvätten så ställde jag mig och lagade en ordentlig lunch till pappa och mig (som har hjälp mig hela dagen). Gjorde bland annat min supergoda veganska skagenröra, vilket pappa även tyckte var riktigt gott.

Aryah har behövt springa ut lite då och då under dagen då fröken stal Izors kvällsmat när jag hade somnat. Hennes mage är inte lika tålig mot större mängder rått kött (om det inte är färskfoder) så tja. Hon har tack och lov inte lämnat någon signatur här hemma utan hon har kommit och sagt till varje gång hon behövt gå ut.

Igår tränade vi lite smått, det har blivit dåligt med träning på sistonde. Jag har varit riktigt dålig och inte haft energi att träna någon av dom. Tack och lov har jag två väldigt förstående hundar som istället pysslar om matte när jag är sängliggande, än att göra hyss.

Syskonkärlek
Nybadad, sur Aryah
| | Kommentera |

Flyter på

Som ni har märkt har det inte hänt mycket på bloggfronten. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om längre. Livet rullar på som vanligt, vovvarna mår bra och vi pysslar med olika saker om dagarna. 
 
Igår blev vi överraskade med ett snöoväder som varade större delen av förmiddagen. Hundarna tyckte att det var kalasroligt med snö och sprang omkring som bara dom kan. Pojkvännen har spenderat helgen med oss och det har blivit mycket inomhushäng och hundarna har gillat läget. Fram tills igår kväll. Izor började bli rastlös medan killen och jag var på bio så imorgon ska hundarna tröttas ut. Har vi tur smälter den sista snön bort nu under natten. Tänkte mig eventuellt en längre promenad och ett varsitt spår åt dom. 
 
Izor har fått vara passiv mest hela helgen då han på något sätt lyckats skada sitt ena öga. Eller tja, ögat blev inte skadat men precis vid ögat så hade han blivit av med en stor hudbit och det rann blod runt ögat. Hamnade först i chock när jag såg att min vovves öga var full i blod, men lugnade mig sen och torkade rent och tog mig en ordentlig titt på ögat. Idag ser det jättefint ut, han har fått en fin skorpa och svullnaden runt ögat har lagt sig. Skönt!
 
 
 
 
Aryah, Izor | | Kommentera |

Skogspromenad 2/3-15

I måndags åkte Cornelia och jag ut till I14 med hundarna för en längre promenad i det härliga vårvädret. Ännu fanns det lite is och snö på vägarna men det var lätt att ta sig fram. Hundarna njöt av promenaden och sprang konstant. Det förtjänade dom efter en längre viloperiod. När vi kom hem stupade hundarna innan jag hann ta av mig ytterkläderna, nöjda och belåtna.
 
 
Allmänt, Aryah, Izor | | 2 kommentarer |
Upp