Första advent

Har just satt mig ner och slagit på netflix efter att ha dammsugat lägenheten. Igår kom vi till Storvik och vi började greja med lägenheten direkt, idag grejade jag lite med väggarna som sen ska spacklas och målas i hallen. 
 
Hundarna har börjat boa in sig och var ensamma en stund igår medan vi gick och handlade, utan att Izor skällde. Vilket är ett stort framsteg! Vi trivs redan bra här i byn, det är lugnt och inte särskilt mycket trafik. Vi har skogen runt husknuten i princip och tillbringar de flesta promenaderna ute i skogen där hundarna springer omkring. 
 
Har suttit och kikat på heminredning och skrivit upp lite vad vi ska handla. Tycker det är jättesvårt att hitta men tror att det blir bra i slutänden. Vi har iallafall köpt en BIA-bädd, matskålar osv ska köpas in men det tar vi när vi åker in till stan. 
 
Någon träning med hundarna har det inte blivit, det märks att dom är lite rastlösa. Tom skulle köpa med lite hundgodis från affären när han kommer hem så då ska jag trötta ut belgarskallarna lite grann. Och en sista promenad ska de få för kvällen. 
 
Då mitt lokalsinne är löjligt dåligt vågar jag inte bege mig ut i mörkret ensam än. Utifall jag skulle gå vilse. Nu ska jag slå på mitt fotbad/massage och kika på New girl. Får se om jag kanske fotar vovvarna lite grann imorgon. Då dyker det upp lite bilder!
Allmänt | | Kommentera |

Paket från tuggmästaren

Shopping | Brukshundar, Djur, Hund | | Kommentera |

Nygaddad och familjemys

I tisdags kom Tom hem efter 8 långa arbetsdagar. Vi har mest myst och njutit av att han är hemma. Hundarna blev som tokiga när han kom hem efter jobbet. Izor är så glad i husse. Han avgudar honom. 
 
Igår fixade vi hundvakt och åkte till köpis för att handla lite julklappar. Köpte mammas julklapp som blev en stor vas/skål, lila dekorationstenar och ett blockljus som luktar lavendel. Och sen köpte vi lite tuggben på Jenny's och lite annat innan vi åkte hem. När vi kom hem fixade vi iordning min brorsas julklapp och tog ner granen och började julpynta lite här hemma. 
 
Idag tog vi med hundarna och gick till tatueraren så han fick fylla i mina tatueringar, efter det gick vi till hundplejset och köpte en BIA-bädd till hundarna och ett täcke till Aryah samt pappas julklapp som blev en back on track t-shirt. 
 
Nu är Tom ute i Storvik och träffar sina vänner och jag sitter hemma och lyssnar på Cockney Reject och fryser. Ska snart städa och dona lite innan vovvarna får komma ut en sväng. 
 
Någon snö har vi inte fått än, jag klagar inte, dock är jag lite less på halkan. 
Allmänt | | Kommentera |
Upp